Blog

Verandering van spijs doet eten

Verandering van spijs doet eten

2020 is een jaar waarin we ons voortdurend moeten aanpassen. Hoewel er helaas organisaties zijn die gedwongen afscheid moeten nemen van medewerkers of zelfs de deuren definitief moeten sluiten, zijn er gelukkig ook volop organisaties voor wie de coronacrisis nieuwe kansen biedt. Om te innoveren. Om uitgestelde plannen nu sneller uit te voeren. Om te veranderen.

In de afgelopen maanden hebben wij heel veel klanten mogen helpen sneller stappen in de cloud te zetten. Bijvoorbeeld door hen te helpen medewerkers een web-based werkplek te bieden, zodat zij gemakkelijk, snel en veilig thuis kunnen werken. Een belangrijke toegevoegde waarde van g-company bij dit soort trajecten is het begeleiden van verandering. En om dat te kunnen blijven doen, zijn wij blij dat vanaf deze week twee nieuwe Change Management Consultants het g-company team gaan versterken! In deze blogpost stellen ze zich aan je voor.

Ernst-Jan van Gils

“Mijn naam is Ernst-Jan van Gils. Ik ben woonachtig in Gouda met mijn vriendin en onze twee kinderen. In mijn vrije tijd loop ik graag hard 🏃(2-3 keer per week als het lukt) en een paar keer per jaar verschijn ik aan de start van obstacle runs. Daarnaast ben ik erg actief op BBQ-gebied 🍖en staat als het even kan ieder weekend de Kamado aan om lekkere gerechten (vlees, vis, vegetarisch, toetjes) te bereiden. Je kan mij ’s nachts wakker maken voor een heerlijk broodje pulled pork met coleslaw 😋.”

 

Stilstand is achteruitgang

“Technologie is voor mij de aanjager voor verandering. Technologie zorgt voor nieuwe vormen van interactie, samenwerken, samenleven, etcetera. Kortom, zonder technologie zouden we stilstaan en dus achteruit gaan.”

 
 

"Wacht niet op een goede dag, maar probeer er zelf een te maken."

“In 2011 maakte ik kennis met David Saris en sinds die tijd hebben we geregeld contact met elkaar gehad. Zo bleef ik op de hoogte van de activiteiten van g-company.

Voor de zomer van 2020 was er weer een contactmoment met David die mij enthousiasmeerde om met een aantal mensen binnen de organisatie kennis te maken. In die (online) gesprekken werd ik zo enthousiast en voelde ik een klik met de mensen binnen de organisatie, dat ik graag wilde gaan bijdragen aan het uitbouwen van g-company. Per 5 oktober zal ik me voornamelijk richten op Change Management en Adoptie van Google Workspace.”

Wouter Stiekema

“Hallo, mijn naam is Wouter Stiekema, ik ben 39 jaar oud en woon met mijn vrouw en drie kinderen in Hilversum. Ik ben mijn carrière begonnen als leraar op een basisschool en vervolgens heb ik de overstap naar de IT-sector gemaakt. In de afgelopen 13 jaar heb ik in verschillende rollen geholpen met de implementatie van IT-platforms, zowel binnen het onderwijs als in de zakelijke markt.

In mijn privéleven loop ik graag hard 🏃‍♂️, houd ik van fietsen 🚴 (wielrennen en mountainbiken) en vind ik het heerlijk erop uit te trekken met mijn familie 🌳.”

Mijn slimme huis

Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in nieuwe technieken. Zo probeer ik al een aantal jaar mijn huis zo slim mogelijk te maken. Van een robotstofzuiger tot een automatisch sproeisysteem voor mijn tuin. Ik vind het leuk en fijn als techniek mij werk uit handen kan nemen.

"Ik vind het leuk en fijn als technologie mij werk uit handen kan nemen."

“Ik start deze maand als Change Consultant. Dat betekent concreet dat ik klanten ga helpen met het inzetten en implementeren van hun (nieuwe) IT-toepassing.

Ik heb voor g-company gekozen, omdat de functie exact aansluit bij mijn profiel. De afgelopen 13 jaar heb ik altijd met veel plezier aan de klantenkant in de IT-sector gewerkt. Daarnaast geloof ik in het Google platform en ik help mensen graag dit zo goed mogelijk te gebruiken, passende bij hun situatie.”

Nienke van Oosteren

Marketing Manager
Nienke maakt onderdeel uit van het Marketing Squad en heeft binnen g-company de rol als Marketing Manager.

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.