Blog

Nieuw kwartaal, nieuwe collega’s

Nieuw kwartaal, nieuwe collega’s

Aan het eind van deze werkweek staan de meeste mensen aan de start van een lang Paasweekend. Daarnaast kunnen we deze week volop genieten van de eerste lentezonnestralen. Heerlijk! Wij zitten helemaal in de Paassferen en genieten van de lekkernijen die deze tijd met zich meebrengt.

Kwartaal 1 van 2021 is ondertussen ook weer bijna afgelopen en dat vraagt om een reflectiemoment. Zo constateerden wij opnieuw dat een aantal paar extra handjes binnen g-company zeer gewenst zijn. Daarom kondigen wij vol enthousiasme en trots aan dat wij kwartaal 2 van 2021 fris starten met drie nieuwe aanwinsten voor sales, support en GCP delivery. Via deze blogpost stellen zij zich graag aan je voor.

 

Toon Pellemans

“Mijn naam is Toon Pellemans en ik woon als Brabander in Amsterdam. Ik sport graag, zoals voetbal, padel en wielrennen. Daarnaast ben ik een reisliefhebber en heb ik al veel van de wereld mogen zien. Als ik de kans zie, bezoek ik graag plaatsen waar ik nog niet geweest ben.” 🌎

“Mijn doel is om een substantiële bijdrage te leveren aan de groei van g-company!”

“Technologie betekent voor mij constante vooruitgang. Hele snelle en voortdurende ontwikkelingen waarbij het erg belangrijk is dat wij de technologie runnen in plaats van andersom. Als je het op de juiste manier inzet, kun je grote vooruitgang boeken. 📈”

Lisa Verburgh

“Ik ben Lisa, ik woon samen met mijn vriend en onze twee poezen 🐈🐈 in Nieuwegein. Ik houd ervan om mezelf uit te dagen (en uitgedaagd te worden), skiën ⛷️, spelletjes 🎲 en een goed boek kan ik ook wel waarderen. ’s Nachts mag je me wakker maken voor taart, lekkere broodjes, pannenkoeken en sushi. 😋🍴”

“Ik besloot bij g-company te solliciteren omdat ik vind dat g-company een vooruitstrevende organisatie is en ik me er erg in kon vinden dat een organisatie ernaar streeft om zich continu te verbeteren. Daarnaast oogde, en ervaar ik dat nu ook, g-company als een informele organisatie waarbij je jezelf ook nog enorm kunt ontwikkelen.”

“Ik zal zowel support als sales ondersteunen bij hun werkzaamheden en bijdragen aan de verdere groei van g-company. Mijn takenpakket kan in de loop der tijd nog wat veranderen, dat hangt ervan af wat de toekomst ons verder zal brengen.

Mijn goal is dat ik uiteindelijk internationaal zal gaan opereren samen met een hardwerkend team waarbij we de wensen van de klant voorop stellen.”

Constantijn Visinescu

“Ik woon in Haarlem in een driekamerappartement op de begane grond. Als ik niet aan het werk ben, sta ik op een dansvloer 🕺, zit ik in een zeilboot ⛵ of ben ik aan het board gamen. 🎲”

“Ik kom de GCP afdeling versterken. 💪🏻 Ik ga me ook bezig houden met Cloud Customer Care.”

“Ik ben de laatste paar jaar bezig met uitzoeken hoe mensen in het algemeen en ikzelf in het bijzonder werk. Ook wel personal development en of spiritualiteit genoemd. 😉 Ik heb niet de illusie dat ik daar ooit volledig achter ga komen, maar in dit geval is de reis een stuk interessanter dan het doel.”


Welkom bij ons team! We zijn blij met jullie versterking en wensen jullie veel plezier en succes bij g-company!

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.