Blog

Weer een teamlid erbij

Weer een teamlid erbij

Hey, hola en hello!

Ik ben Astrid, en op 1 maart ben ik gestart als admin & marketing assistant by g-company België.

Ik heb een achtergrond in toegepaste taalkunde, behaalde mijn Master Vertalen Engels-Spaans in 2016 en mag mezelf sinds kort ook officieel Master Tolk Engels-Spaans noemen. Maar: ik doe meer dan enkel typen en praten, natuurlijk. In mijn vrije tijd ben ik erg graag creatief bezig: ik pixel, illustreer en aquarelleer. Wat als een hobby begon, is op vrij korte tijd uitgegroeid tot een freelance bijberoep dat ik ondertussen toch al enkele jaren uitoefen.

Alhoewel dit heel uiteenlopende interesses lijken, kan ik dankzij mijn start bij g-company nu het beste van beide combineren, binnen een dynamische omgeving met ongelofelijk toffe collega’s. Wat kun je als recent afgestudeerd persoon nog meer verwachten?

Zoals altijd wel het geval is, denk ik, waren de eerste dagen een echte wervelwind aan introducties, informatie en uiteraard: stapsgewijs aan de slag gaan. Ik leerde bij over de verborgen features binnen GMail (er zit zoveel meer achter dan je op het eerste zicht zou zeggen), kreeg een inleiding tot Salesforce en Mailmerge, en mocht zelfs de eerste aanzet geven voor de vertaling van de hele g-company website naar het Engels. Tot nu toe is het werk dus erg gevarieerd, uitdagend en, het belangrijkste van al: ongelooflijk interessant.

Wat ik vooral meeneem na de eerste dagen waarin ik volledig ondergedompeld werd in Google en alles wat ze te bieden hebben? Ik had nog maar het topje van de ijsberg gezien, voordat ik hier begon te werken. Maar dat betekent gewoon dat ik nog ongelooflijk veel nieuwe dingen kan ontdekken en ik ben er alvast rotsvast van overtuigd dat ik hier een boeiende toekomst tegemoet ga.

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.