Blog

g-company breidt uit!

g-company breidt uit!

Wij groeien. En daar zijn we natuurlijk trots op. Om deze groei goed te benutten investeert g-company onder andere in uitbreiding van het Sales Team. En wel met drie gloednieuwe collega’s. In deze blogpost stellen ze zich aan je voor.  Let op: tevens aankondiging van een toekomstig jazz-café!

 

 Boris Du Bois (42)

Ik ben Boris: een jonge papa die samen met mijn kinderen dichtbij het kantoor van g-company in Mechelen woont. Naast het werk ben ik een sportief type. Mijn grootste passie is skiën en tevens ben ik geboeide golfer. Ik heb me recent aan het paddlen gezet en verder fiets ik ook graag.

Mijn nieuwe baan: Business Development Manager

Al meer dan 20 jaar zijn klanten mijn belangrijkste reden van bestaan. Ik heb steeds veel energie gekregen door lange termijn relaties op te bouwen waar kan gestreefd worden naar een samenwerking in partnership. Toen ik de vacature voor Customer Success Manager ontdekte, was mijn interesse onmiddellijk gewekt. Bovendien heb ik het Google Eco-systeem en de Google spirit van openheid & technologie ten voordele van de maatschappij, steeds bewonderd.

 

De derde helft

Na het sporten komt dan de derde helft, of de negentiende hole, en dan kan ik wel genieten van een frisse pint, of een lekkere gin-tonic. Of, zoals hier: een glas prosecco!

"Een klant behouden kost 10 maal minder inspanning dan een nieuwe klant te winnen."

 Levi Letor (23)

Hey! Ik ben Levi, 23 jaar en woon sinds kort in een co-housing appartement in Mechelen. Voor ik bij g-company begon studeerde en werkte ik in de film & game industrie als 3D artiest. g-company kwam op mijn pad toen ik op zoek was naar mijn eerste job als alumnus. Voor mij was het belangrijk in een omgeving terecht te komen waar ik op snel tempo veel kon bijleren over business & economie in de technologiesector.

In deze baan kan ik als starter veel leren; ik faciliteer collega’s als Boris (hierboven) en Pieter (hieronder) zodat zij zich volledig kunnen focussen op Sales en Account Management. Dus houd ik me bezig met marketing, facturatie, werken aan goede data in ons CRM (Salesforce) zodat de pipelines de realiteit goed weergeven en nog veel meer. En dat binnen een cloud-tech omgeving: precies wat ik zocht!

 

 Éen ding weet ik zeker:

Ik eindig met mijn eigen jazz café. Maar vóórdat ik settle met deze droomjob wil ik eerst veel uitproberen. De wereld vanuit veel standpunten begrijpen voor ik als barman al die wijsheid doorgeef aan tooghangers terwijl Miles Davis op de achtergrond speelt.

"Technologie en innovatie betekent voor mij de mogelijkheid wereldwijd gelijke kansen te creëren. En niet een telefoon met 7 camera’s."

Pieter Van Besien (41)

Hallo, ik ben Pieter. Ik woon in Kortrijk met mijn vrouw en 2 dochters. Nadat ik de legoblokken ontgroeid was, was ik direct gefascineerd door de mogelijkheden en techniek van onze eerste desktop PC (toenmalig 486-model). Ik dreef het tot het uiterste voor zijn meest gebruikte functie, het gamen. 🙂 Daarna experimenteerde ik er al snel mee om mijn huiswerk sneller af te hebben. De interesse in techniek was er al vroeg en is niet meer weg gegaan.

 

Mijn nieuwe baan: Business Development Manager

Als Business Development Manager zal ik organisaties in België inspireren en helpen om hun doelstellingen beter te kunnen realiseren met de innovaties van Google. Ik ben al lang gefascineerd door wat Google in een paar decennia voor elkaar gekregen heeft. En nu door de immense progressie die ze met het Google Cloud Platform gemaakt hebben. Kunnen aansluiten bij de grootste Google Cloud partner uit de Benelux leek mij dan ook een logische stap en een mooie kans.

 

Buitenmens

In mijn vrije tijd sport ik graag buiten. Momenteel veel hardlopen, maar je kunt me soms ook spotten op de mountainbike of op het water op een surfplank! Daarnaast houd ik van veel soorten muziek en speel ik viool. Tenslotte lees ik regelmatig, van boeken over geschiedenis tot maatschappelijke thema’s en innovatie.

”Ik zie technologie als een middel om zaken voor elkaar te krijgen.”

Welkom mannen! We zijn blij met jullie versterking en wensen jullie veel plezier en succes bij g-company!

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.