Blog

Waarom met weinig man minder doen, als je met meer man veel kan doen?

Waarom met weinig man minder doen, als je met meer man veel kan doen?

In oktober vertelden wij al dat ook voor g-company het jaar 2020 ertoe heeft geleid dat we ons voortdurend moesten aanpassen. Net zoals iedere organisatie wereldwijd. Door je aan te passen, blijf je openstaan voor innovatie en verandering. Ook dat gebeurt met vallen en opstaan.

Ook wij hebben dit meegemaakt. Zowel intern als bij onze klanten. Het opstaan na het vallen blijkt een stuk eenvoudiger te zijn als je organisatie draait in de cloud. Web-based werkplekken zijn niet meer weg te denken uit onze huidige werkomstandigheden. We zitten deze keer in een volledige lockdown. De zwaarste tot nu toe. Laten we daar met zijn allen het beste van maken en zoveel mogelijk oplossingen realiseren, zodat ieder bedrijf efficiënt en effectief blijft. Wij dragen ons steentje daar graag aan bij. Dat kunnen we nu eenmaal beter als we meer handjes hebben die ons daarbij helpen. Daarom delen wij graag het nieuws dat we maar liefst vier nieuwe werknemers hebben toegevoegd aan het g-company team. In deze blogpost stellen ze zich aan je voor!

 

 Pascal van Woerkom

“Mijn naam is Pascal. Ik woon samen met drie rode katers, een grote rode hond en mijn partner in een leuk hoekhuis in Hilversum. Mijn zoon en dochter zijn al een tijdje het huis uit. Naast buiten in de tuin rommelen, lezen, oude bakstenen kijken tijdens een city trip en in de natuur ronddwalen, hou ik erg van koken en mijn creativiteit kan ik helemaal kwijt in het maken van quilts. Deze quilts maak ik voor vrienden en familie, maar ook voor een stichting die deze quilts uitdeelt aan (terminale) zieke kinderen.”

"Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

“Ik ben in november gestart als Service Delivery Manager. Mijn dagelijkse verantwoordelijkheden liggen in het aansturen van het support team en de dienstverlening waarborgen en waar nodig verbeteren.”

 Kuno van Rooijen

“Ik ben Kuno en werk sinds december voor g-company. Ik heb International Business & Languages gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Den Bosch. Gedurende mijn studie heb ik stage gelopen in Sydney en heb ik gestudeerd in Valencia. Naast mijn studie heb ik ook nog gewerkt bij Arval. Een autoleasemaatschappij waarbij ik werkte op de IT Service Desk. Daarnaast houd ik erg van reizen, ga ik graag naar de sportschool en ben ik een Formule 1 fan. Verder houd ik wel van een feestje en woon ik momenteel in Nieuwegein.”

“Het lijkt mij in de toekomst tof om door te kunnen groeien naar een internationale rol, zoals International Sales Manager. Daarnaast lijkt het mij ook interessant om een aantal jaar in het buitenland te kunnen werken en wonen.”

“Ik ben aangenomen voor de functie Business Development Representative Freshworks and Monday.com. Dit betekent dat ik mij voornamelijk ga focussen op deze tools waarbij ik klanten zal helpen met hun problemen en ervoor zal zorgen dat deze problemen of processen opgelost kunnen worden met Freshworks of Monday.com.”

 Koen de Leeuw

“Ik ben Koen, geboren en getogen in Waddinxveen, maar sinds de zomer woon ik in het prachtige Soest! Samen met mijn vriendin zijn we verhuisd naar Soest vanwege de prachtige omgeving. De perfecte plek om heerlijk te fietsen (ik mountainbike en racefiets graag) en te lopen (soms wandelen, maar meestal hardlopen). Voor een boterham met pindakaas kan je mij midden in de nacht wakker maken (het liefst 30 seconden in de magnetron).

Binnen g-company begeleid ik Freshworks implementatie projecten. Daarnaast doe ik nu ook nog een stukje support voor Freshworks klanten.”

"Hakuna Matata!”

“De afgelopen maanden waren uitdagend. Het team binnen g-company dat verantwoordelijk is voor Freshworks was toe aan uitbreiding. Gelukkig hebben we nu een aantal nieuwe collega’s en begint het team zich te vormen. Dat geeft veel energie! Het heeft mij verbaasd hoeveel klantcontacten bedrijven per dag binnen krijgen. Ik merk dat er een grote behoefte is aan efficiënt en effectief werken. Wij voorzien in die behoefte, zodat mensen zich kunnen richten op wat hun werk uniek maakt. In de toekomst zie ik vooral kansen om ICT-systemen beter met elkaar te laten communiceren, zodat werk nog simpeler en leuker wordt!”

 Jeroen Konijnenberg

“Mijn naam is Jeroen konijnenberg, ik ben 27 jaar en kom uit Apeldoorn. Begonnen in de horeca tot aan banquet en sales. Daarna ben ik mij gaan richten op de sales in de retailbranche. Ik ben salespromotor geweest voor Sony NL en verkoopmedewerker van Budget-energie. Tevens heb ik zeven jaar gewerkt bij defensie als Natres militair. Dit alles deed ik naast mijn studie Small Business & Retailmanagement.”

"Successful people do what they love to do. That ensures that they persist when the going gets tough, while other people give up at that moment. "

“Met technologie verbreed ik mijn horizon. De hedendaagse mogelijkheden die de technologie te bieden heeft is ongekend. Technologie maakt dat we steeds meer uit handen kunnen geven, het biedt kansen of maakt het leven gewoon leuker.”

Welkom! We zijn blij met jullie versterking en wensen jullie veel plezier en succes bij g-company!

Nienke van Oosteren

Marketing Manager
Nienke maakt onderdeel uit van het Marketing Squad en heeft binnen g-company de rol als Marketing Manager.

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.