Blog

Onze nieuwste aanwinst: weer 4 nieuwe collega’s!

Onze nieuwste aanwinst: weer 4 nieuwe collega’s!

Bij g-company helpen we organisaties met de volgende stap in de cloud. We hebben daar veel mooie tools, software en hardware voor. Maar er is één pijler wat het echt mogelijk maakt en dat zijn onze mensen. Ook wel ons meest waardevolle bezit. Hun kennis, relaties en hulpbereidheid zorgen ervoor dat g-company de afgelopen jaren zo hard heeft mogen groeien. Zonder onze mensen zou g-company niet bestaan, hadden we geen toffe customer success stories om te laten zien en veel minder plezier.

Onlangs mochten wij ons team weer uitbreiden. En daarbij hoort uiteraard ons traditionele voorstelrondje! Deze keer van maar liefst vier nieuwe collega’s. Laat ons hen even kort aan je voorstellen.

 

Ramon Vermeulen

“Mijn naam is Ramon, ik ben 23 jaar, en woon in het prachtige Utrecht (Tuindorp-west). Ik heb een hele leuke vriendin, maar we wonen op dit moment nog niet samen. De studie Software Engineering aan de HU heb ik in 2020 afgerond, en ben daarna direct gaan werken als Software Engineer, en nu bij g-company als Cloud Data Engineer. Naast een groot deel van m’n dag voor een scherm zitten, en programmeren in Python, heb ik natuurlijk ook nog een aantal hobbies. Zo vind ik het lekker om af en toe na werk naar de sportschool te gaan *zou ik wat vaker moeten doen 😉* om even m’n energie kwijt te kunnen, en m’n hoofd leeg te maken.

Daarnaast vind ik het erg leuk om te koken, en af en toe wat nieuwe recepten uit te proberen. 👨🏼‍🍳 In het weekend ben ik niet vies van een feestje, festival, of met vrienden/vriendin op het terras te zitten. Ook vind ik het erg leuk om te reizen. 🌍 Mijn vriendin en ik zijn vooral erg fan geworden van Italië nadat we daar afgelopen zomer een rondreis hebben gemaakt. In de winter ben ik daarnaast ook meestal een à twee weken op de skipiste in Oostenrijk te vinden! ⛷️”

“Bij g-company ga ik mezelf verder ontwikkelen in de verschillende producten die Google Cloud te bieden heeft. Voornamelijk op het gebied van data zal ik veel willen leren, en klanten helpen met geweldige oplossingen in de cloud. ”

“Technologie is voor mij het automatiseren, vergemakkelijken, en de kunst van het simpel laten lijken van (soms) best complexe taken of problemen. Om hiermee jou leven gemakkelijker te maken. Je hoeft tegenwoordig alleen nog maar “hey Google” te roepen, en je verlichting gaat uit, wekker wordt gezet, gordijnen gaan dicht, en je kunt gaan slapen.”

Tobias Vander Stockt

“Ik ben opgegroeid in Opwijk, maar sinds deze zomer verhuisd naar Lebbeke, een klein dorpje nabij Dendermonde (BE). Mijn grootste hobby is wielrennen! 🚵🏻‍♂️ Samen met de jongens van A Bloc Cycling Team spreken we wekelijks af om samen een lokaal rondje rondje te fietsen. Ook onze fietsweekends of -reizen zijn legendarisch leuk. 🤩 Voorts ben ik bijzonder geïnteresseerd in fotografie en muziek. ’s Nachts mag je me wakker maken om heerlijk te gaan tafelen bij of met vrienden, als bourgondische Belg is dat het fijnste dat er is.”

“Technologie geeft mensen tijd en ruimte voor verandering”

“Ik start als Customer Success Manager in het Cloud Customer Care team. Vanuit die rol is het mijn ambitie om de ROI die onze klanten maken in g-company te maximaliseren.”

Sandra Horvat

Ik ben Sandra Horvat en kom het Sales Operations Team versterken. Mijn thuisbasis is het mooie Utrecht. Ik houd van reizen, muziek, kunst en koken. 🙌🏻

Ik wilde graag bij een bedrijf werken met innovatieve technologie in het portfolio. Bovendien trok het mij aan dat g-company een Nederlandse organisatie is en niet een Amerikaanse.

Technologie kan onderscheidend zijn voor bedrijven om het verschil te maken.

Ik sluit mij aan als derde kracht in het Sales Operations Team, waar ik me onder andere bezig zal houden met het verwerken van orders en contracten ter ondersteuning van onze sales collega’s.

Kim Geelen

“Samen met mijn vrouw en dochter woon ik in Beerzel, zo’n 20 minuten van het kantoor in Mechelen.

Op vrijdagavond vind je me op een voetbalterrein, om het hoofd even leeg te maken. ⚽ Voor de rest houd ik van klussen, drie jaar geleden heb ik hard geholpen aan de opbouw van ons huis, 80% hebben we zelf gedaan. Begin dit jaar heb ik mijn oude tuinhuis onder handen genomen. Dat is onherkenbaar en helemaal bekleed met hout; ik kan er nu genieten van een overdekt terras.

Elke zomer reizen we naar het Gardameer, onze teller staat nu op 15 and still counting…”

Cloudtechnologie (ook al is het er al even) zie ik als de toekomst, ik kijk liever vooruit dan achteruit. Ik ga voor de next step, en niet de previous step. Iedereen online, waar de data ook staat.

Momenteel ben ik bij g-company vooral bezig met Data Studio en AppSheet, no-code zit volop in de lift. De andere kant van de code ken ik ook, dus dat maakt het handig om de twee te combineren.


Welkom bij ons team! We zijn blij met jullie versterking en wensen jullie veel plezier en succes bij g-company!

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.