Blog

Even voorstellen aan…Julia Vinken

Even voorstellen aan…Julia Vinken

Sinds 1 december 2022 werk ik als Salesforce service delivery medewerker bij g-company. Als eerste aanspreekpunt help ik onze klanten graag op weg met alle vragen over Salesforce. En kom ik er niet uit, dan schakel ik met een van de consultants. Mijn loopbaan begon in de wereld van webdesign en -ontwikkeling en uiteindelijk heb ik, via de rol als functioneel beheerder Salesforce bij PIDZ, kennis gemaakt met Salesforce. Ik was betrokken bij de implementatie van dit systeem binnen de organisatie en begeleidde de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten en projecten samen met g-company. 

De overstap naar g-company biedt mij de mogelijkheid om mezelf continue te blijven ontwikkelen en elke dag weer wat te leren. Salesforce is een zeer uitgebreid en flexibel systeem wat precies op de wens van de klant afgestemd kan worden. Je kunt er zoveel richtingen mee op dat het voor elke organisatie op maat in te zetten is. 

“Ik kijk uit naar een prettige samenwerking!”

Benieuwd naar meer artikelen?

Niek van Hengel

Salesforce Consultant & Marketing Manager
Niek maakt onderdeel uit van het Salesforce Squad. Daarin heeft Niek een rol als Salesforce Consultant en Marketing Manager.

g-company gaat verder als Xebia!

Per 1 april 2023 gaat g-company verder als Xebia. Daarom wordt de content van deze website niet langer geüpdatet. Voor de meest recente content verwijzen we graag door naar de ‘Cloud-First Workplace’ sectie op de Xebia website.